Gyakori kérdések

Az előkészületekkel töltött időt, az utazással töltött időt és ennek költségét, a fotózással töltött időt, a kellékek használatát, a válogatással, korrekciózással és a a retusálással töltött időt (ami sokszorosa a fotózással töltött időnek), a digitálisan átadott képeket.

Igen van, ennek a díja a 40 km-es körzetemben be van építve az árba, e fölött
200 Ft / km a plusz költség.

Nincs kőbevésett menetrend, mindig az aktuális helyzethez, hangulathoz és helyszínhez igazodunk. Sokszor szeretek csak megfigyelő lenni és megörökíteni azt, ami épp történik. Ezek a legőszintébb, legkülönlegesebb pillanatok, amik soha nem ismétlődnek meg. Szoktam javasolni a családjaimnak, hogy csempésszünk bele személyes dolgokat is fotózásba, amiket szívesen látnának viszont a képeken, vagy olyan játékokat amivel meglehet mosolyogtatni a kisebbeket is.

Szabadtéri fotózásoknál általában egy óra a fotózás, de akár több is lehet. Stúdiós fotózásoknál a bérlés időtartamához kell igazodni, amit a termek szigorúan betartanak, azaz nem lehet csúszás. Újszülött fotózás esetén a fotózás eltarthat 3-4 órát, vagy tovább. Az árak nincsenek a fotózás időtartamához kötve.

Nagyon fontos az összhatás, hogy a színek harmonizáljanak a helyszínnel. Semmiképp ne válassz harsány színeket és nagymintás ruhadarabokat. Hozz magaddal inkább több dolgot és segítek választani. A kismama fotózásokhoz gyönyörű ruhákat tudok biztosítani. Igény esetén tudok ajánlani Stylistot is.

Föld színekben gondolkozz.

A fotózást követően, 1-2 napon belül átadom a előzetesen átválogatott és színkorrekciózott képeket, egy digitális mappában, ahol Te választhatod ki a kedvenceidet. Ezek a képek nem letölthetőek és a felhasználásuk nem engedélyezett. Csak a kiválasztott képek lesznek átadva a retusálást követően.

A kiválasztást követően a képeket retusálom és 2-3 héten belül átadom, digitális formában. Ezeket legalább 2 évig megőrzöm.

Ha le szeretnéd mondani, vagy módosítanád az időpontod, azt a fotózás előtt legalább 3 nappal előre jelezd. A stúdiós fotózásoknál ha nincs időben lemondva a foglalás, a terem díját ki kell fizetni, ezért ezeknél a fotózásoknál kérem a stúdió bérletidíjának a rendezését előre. Szabadtéri fotózás esetén ha rossz idő van, rugalmasan kezelem a módosításokat és keresünk egy másik időpontot.

Mindenképp ajánlom ezeknek a szolgáltatásoknak az igénybevételét, mert hatalmas önbizalmat tud adni egy gyönyörűen elkészített smink és frizura.
Kapcsolatfelvétel

Írd meg nekem, milyen fotózás érdekel.

Egyeztetés

Elküldöm Neked azokat az információkat amire szükséged van (árak, helyszínek, kellékek, ruhák.)

Szervezés

Ha velem szeretnél alkotni, megbeszélünk egy lehetséges időpontot. Ha eldöntötted, hogy velem szeretnél alkotni, megbeszélünk egy lehetséges időpontot.

Fotózás

Egy mókás, ugyanakkor bensőséges és kötetlen hangulatú időtöltésre készülj.

Kiválasztás

Egy digitális mappán keresztül választhatod ki a kedvenc képeidet.

Átadás

A választott képeket retusálom, majd a kész fotókat digitális formában átadom Neked.