Vörös hajú lány, kamerával a kezében

Szia, Andi vagyok.
Fotós, feleség és anya. Van két gyerkőcöm, akik folyton inspirálnak. Első gyermekem születése előtt, 5 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni a fotózással. Mindig is érdekelt a fényképészet világa, imádtam különböző programok segítségével szerkeszteni a képeket. Elvégeztem a fotós tanfolyamot és évente több oktatáson is részt veszek, hogy képezzem magam és különböző technikákat sajátítsak el. Munka közben szinte észre sem veszem az idő múlását, mert jól érzem magam, és új élményeket szerzek én is.

Főként gyerekeket, családokat, babákat és kismamákat szoktam fotózni. Szeretem megélni veletek a fontos, vissza nem térő pillanatokat és ezzel örök emlékeket adni. Ilyenkor kicsit úgy érzem, megtudom állítani az időt.

A saját gyerekeim is gyakran állnak (vagyis leginkább futkároznak) a kamerám előtt, de imádom a mozgalmas pillanataikat megörökíteni, mert tudom őszinte, boldog és vissza nem térő pillanatok.

Igazi maximalista vagyok és nagyon fontosnak tartom a visszajelzéseket. Az egyik legnagyobb boldogság számomra, mikor látom, hogy milyen lelkesedéssel fogadjátok a közös alkotásunk gyümölcsét, a szeretettel teli képeket.

A fotók nem csupán képek, hanem érzések,
gondolatok, minden, ami bennünk van.
Az élet körülöttünk és bennünk.

Szuperek a képek, 1-2 igazán nagy kedvencem is van köztük, nagyon szépen köszönjük Azon lepődtem meg, hogy mostanában nem vagyok jó passzban, de Te mégis tudtál még rólam is jó képet készíteni, külön hála.  Jókedved, jókedvet hoz