Újszülött baba fotózás

A kisbaba születése egy csoda. Nincs hozzá fogható érzés. Ezt a szeretetteljes állapotot örökítem meg az otthonotokban, ahol a baba a legnagyobb biztonságban van és a szülők is komfortosan érezhetik magukat. A legideálisabb időszak eme fotók elkészítéséhez a baba 6-12 napos kora közt van, ekkor még sokat alszik és kevésbé nyitott a külvilág felfedezésére. A fotózásra gyönyörű, minőségi kellékkel érkezek, a szülőknek nem kell ruhákról gondoskodniuk, csak a baba teli pocakjáról.
A baba fotóin kívül, fontosnak tartom, hogy a szülőkkel is készüljön néhány közös kép. Csodás dolog szülővé válni és magunkhoz ölelni a baba aprócska kis testét, látni, hogy a kis talpa elvész a tenyerünkben. Legszívesebben minden apró részletét megörökíteném a család új tagjának.
Érdemes a születést megelőzően, legalább egy hónappal előtte megbeszélni egy időpontot és mikor a baba megérkezik, pontosítunk. A fotózást délelőttre a legjobb időzíteni, mert eltarthat akár 3-5 órát is. A legfontosabb, hogy a baba igényeit szem előtt tartsuk, miközben csodálatos fotók készülnek.